dimanche 29 décembre 2019

29 december 2019 - Nieuwjaarswensen 2020


Zalig en gelukkig nieuwjaar 20/20

Goede vrienden,

Bij het begin van dit nieuwe jaar 20/20 richt ik een nieuwe onderneming op : een associatie gericht op solidariteit, goed humeur en christelijke naastenliefde. Het wordt een Naamloze Vennootschap voor alle naamloze voorbijgangers. De onderneming zal wonderen produceren van generositeit en blijmoed, tot grote vreugde van de wandelende voorbijgangers. De exploitatie zal gericht zijn op het genereren van geluk. De maatschappelijke zetel van deze risicovolle, maar o zo nodige onderneming, is gesitueerd in het menselijk hart. De onderneming zal zich inzetten in het opstarten van projecten ter bevordering van de mens en zijn toekomst. De ondernemer staat open voor nieuwe ideeën en zal met curiositeit en welgevallen nieuwe technologieën aanvaarden. Het zal er vooral om gaan om de echte waarden van het menselijk hart te behartigen : attentie voor de ander, empatie, vriendelijkheid. De onderneming staat borg voor het ontwikkelen van een groot distributienet. De commerciële en sociale kanalen zullen worden gevoed door vriendschap.
De commerciële fondsen van de nieuwe onderneming zullen worden neergelegd bij de kleine weduwe uit het evangelie. Het startkapitaal bestaat uit de twee muntstukken van deze weduwe. Als je weet wat er allemaal gedaan kan worden met twee vissen en vijf broden, dan ziet de toekomst er mooi en veelbelovend uit.
Jullie kunnen aandeelhouder worden van deze nieuwe onderneming. Je legt gewoon je aandelen van goed humeur neer op de maatschappelijke zetel. Het rendement is eerlijk : voor elk aandeel krijg je er honderd terug.
De beheerraad heeft de CEO van de nieuwe onderneming benoemd.  Ziehier zijn adres : Jezus van Nazareth – Het huis van de Vader – In de hemel. Om hem te contacteren is het heel eenvoudig : je drukt op HEILIGE GEEST. De nieuwe bedrijfsleider staat ter beschikking 24 uur op 24, en dit elke dag, tot het einde der tijden.

Dierbare vrienden,
Ziehier mijn grote wens voor 20/20 : dat je moge aandeelhouder worden van de nieuwe onderneming. En dat je rechterhand vrijgevig moge zijn, zonder dat je linkerhand het weet. Ben je linkshandig, dan is het net andersom ! Elke week zal de onderneming de aandeelhouders uitnodigen op een algemene vergadering, het liefst op zondagvoormiddag. Aanwezig zijn op deze vergadering is in het algemeen belang van de onderneming.

Bester vrienden,
Moge uw generositeit in dit nieuwe jaar overvloedig vruchten voortbrengen : 30, 70 of 100 voor één.

Luc Depuydt,
commercieel afgevaardigde
Silly, 1 januari 2020

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire